Zorgaanbod

Op de dagbesteding kunnen mensen met verschillende achtergronden en van verschillend niveau terecht. Door de grote variatie aan werkzaamheden is er ‘voor ieder wat wils.’ In principe kan iedere volwassene die geen intensieve lichamelijke begeleiding nodig heeft deelnemen. Nui Spoor is helaas (nog) niet goed rolstoeltoegankelijk

Het is een kleinschalige dagbesteding waarbij wordt gestreeft naar een groep dagbesteders die verschillen van problematiek en achtergrond. Er worden zowel langdurende als kortere trajecten aangeboden.

Nui Spoor biedt dagbesteding aan voor mensen met voornamelijk CIZ, PGB en WMO indicaties. De dagbesteding biedt de deelnemers structuur, activiteiten en zingeving. Daarnaast kan er ook worden gewerkt aan persoonlijke doelstellingen en het aanleren van vaardigheden. 

Heeft u een potentiële deelnemer zonder indicatie of met een indicatie die nog niet actief is? Neem contact met ons op. Waar mogelijk ondersteunen wij bij het aanvragen van de indicatie. Ook onderkennen we het belang voor de cliënt om ook te worden geactiveerd wanneer de (goedgekeurde) indicatie nog niet in is gegaan. Wij helpen hierbij waar mogelijk, en beoordelen per situatie of we dit op ons kunnen nemen.